Exit through the gift shop by BANKSY

Banksy és el nom de guerra amb què es coneix el més prolífic artista guerriller de tots els temps, al guru del grafitti i de l'art de carrer. Malgrat gaudir d'una fama mundial, la seva identitat és possiblement el secret més ben guardat de l'art britànic. Les seves obres aclamades decoren carrers des de Nova Orleans fins al mur de Cisjordània que separa Israel de Palestina.
A causa de la seva obsessió per preservar la seva identitat en el major dels anonimats, fins ara Banksy havia rebutjat totes les ofertes per portar la seva vida a la gran pantalla.

"Exit Through the Gift Shop" és la història de Thierry Guetta, un excèntric comerciant francès establert a Los Angeles, afeccionat a gravar tot el que passa al seu voltant. Un dia decideix posar-se darrera la càmera per realitzar una pel·lícula sobre l'art urbà i alguns dels més cèlebres artistes del street art, entre els quals a més de Banksy es troben artistes com Space Invader o Shephard Fairey.
Al mig de l'enregistrament, Banksy decideix donar-li la volta a la càmera i gravar a Guetta, qui encoratjat pel propi Banksy s'endinsa al fascinador món de l'art urbà amb l'àlies de Mr. Brainwash.
La pel·lícula conté imatges exclusives de Banksy i d'alguns dels artistes més importants urbans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario