¿Quién teme a Wikileaks?

¿Quién teme a Wikileaks? per Manel Castells

Interessantíssim article i reflexió de Manel Castells sobre el fenomen que està desvetllant el cas de Wikileaks. Com cada cop internet es converteix en una eina d'informació més potent i veraç que els mitjans de comunicació, capaç de treure a la llum i controlar i denunciar les activitats ilegals de governs i grans empreses. Castells ho descriu al darrer paràgraf del seu article de la següent forma:

"Una organización de comunicación libre, basada en el trabajo voluntario de periodistas y tecnólogos, como depositaria y transmisora de quienes quieren revelar anónimamente los secretos de un mundo podrido, enfrentada a aquellos que no se avergüenzan de las atrocidades que cometen pero sí se alarman de que sus fechorías sean conocidas por quienes los elegimos y les pagamos. Continuará."


I com que ens agrada més el mitjà audiovisual que el text escrit, surt fins i tot la referència a una película que pot interessar:

"Es irónico que lo haga este periodista buen colega de Judy Miller, la reportera de The Times que informó, consciente de que era mentira, del descubrimiento de armas de destrucción masiva (véase la película La zona verde)"
:


No hay comentarios:

Publicar un comentario